Dikkelul Weblog

06-03-2013 l Nana is dol op de Japanse Lolita-look en een geil rollenspel

Kim Holland Magazine Dikkelul

Nana is helemaal dol op Japan. Zij spreekt de taal vloeiend, en gaat helemaal op in de Japanse cultuur, zeker die van de Hentai, Anime en Manga. Inmiddels kleedt ze zich vaak in de populaire Japanse Lolita-look, waarin zij op internet chat via een Japanse site, waar zij mannen met een geraffineerd rollenspel aan haar voeten krijgt. Ze heeft al heel veel fans in Japan, die het geweldig vinden dat een Nederlands meisje zich zo verdiept in de cultuur. Maaarrrrrr, nu wil Nana ook in Nederland bekendheid vergaren, en daarom heeft zij de hulp van Kim Holland ingeroepen. In eerste instantie om te zoeken naar een Japanner die met haar in een film wilde spelen, maar uiteindelijk is het toch gewoon een Hollandse jongen geworden met wie zij haar eerste rollenspel op video heeft laten vastleggen. Bekijk deze bijzondere opname, en zie hoe Nana uiteindelijk vele malen spuitend klaarkomt.

KLIK HIER EN GA GENIETEN VAN DIT GEILE ROLLENSPEL MET NADA!!!

Tags: , , ,